Group Business Controller

Jobbeskrivelse

Drømmer du om at være med til at udvikle den grønne omstilling? Og kan du se potentialet i at arbejde i en vækstvirksomhed, hvor forandringer er en hel naturlig del af din hverdag og vores fælles rejse? Vi har travlt, og derfor leder vi nu efter dig – vores nye Group Business Controller!

I Momentum har vi et klart mål om at reducere den globale CO2-udledning betydeligt og på den mest bæredygtige måde. Med en innovativ tilgang går vi forrest og er en central spiller på markedet i overgangen fra fossil energi til rene energikilder som vind og sol.

Hvad bliver dine ansvarsområder?

Dit overordnede ansvar vil være at understøtte og rådgive vores hastigt voksende forretningsområder med overblik, rapportering og controlling af regnskabsdata. Formålet er at optimere forretningsgange, så investeringsprojekterne inden for vind- eller sol opnår deres fulde potentiale og sikre virksomhedens fortsatte vækst.

Som Group Business Controller bidrager du til at skabe performance gennem korrekte analyser, rapportering og veldokumenterede data og konkrete anbefalinger. Du er med til at sikre, at strategiske tiltag omsættes og synliggøres i vores økonomirapportering. Det er vigtigt, at du formår at udfordre og bruge dine analytiske evner til at udvikle og implementere processer. Du vil komme til at arbejde på tværs af virksomheden og være med til at bygge bro mellem økonomifunktionen og de enkelte afdelinger.

Ud over det er dine arbejdsopgaver blandt andet:

Udarbejdelse af business-cases, beslutningsoplæg og præsentation til ledelsen
Udarbejdelse og ajourføring af likviditetsbudgetter og forecasts
Omsætte virksomhedens økonomiske KPI’er til finansiel indsigt

Hvem er vi?

Momentum-koncernen har 150 dedikerede kollegaer fordelt i Danmark og Tyskland. Som Group Business Controller vil du høre til på hovedkontoret i Roskilde i afdelingen Finance, hvor du bliver en del af et team med dygtige, hjælpsomme og engagerede kollegaer. Du bliver den drivende faktor i forhold til at forme virksomhedens økonomiske kurs gennem proaktiv rapportering og samarbejde med ledelsen.

Momentum vil gerne være en bæredygtig arbejdsplads og har stor fokus på den personlige og faglige udvikling, fastholdelse og rummelighed af vores medarbejdere. Vi har frugt- og frokostordning, sundhedsforsikring samt fleksible arbejdstider med work-life-balance, hvor du har mulighed for to hjemmearbejdsdage om ugen.

”Som vores nye Group Business Controller kommer du til at spille en afgørende rolle i at støtte virksomhedens strategiske beslutningsproces. Dit ansvar bliver at skabe klarhed og indsigt i økonomiske resultater, identificere nøglepræstationsindikatorer og levere analyser, der informerer om virksomhedens finansielle sundhed”, fortæller Head of Financial Management, Anders Egebjerg Jensen.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en økonomisk baggrund gerne på Cand.merc eller HD(r) niveau og nogle års relevant erfaring inden for business controlling – optimalt inden for en investerings- og projekttung virksomhed. Du er naturligvis god til Excel og har arbejdet med de gængse økonomisystemer, og du har et godt kendskab til årsregnskabsloven. Har du ydermere kendskab til Business Central, er det et plus.

Vi kommunikerer meget med vores interessenter og kollegaer internationalt, så det er et krav, at du har gode engelskkundskaber og en fordel, hvis du ligeledes mestrer tysk. Du skal kunne samarbejde og formidle regnskabsviden let forståeligt til både forretningskollegaer og ledelse.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vil du med på rejsen?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Detaljer

Ansøg før: 19.03.2024
Jobområde: Group Business Controller
Ansættelse: Fuld tid