Head of Operations

Jobbeskrivelse

Drømmer du om at være med til at udvikle den grønne omstilling? Og kan du se potentialet i at arbejde i en vækstvirksomhed, hvor forandringer er en hel naturlig del af din hverdag og vores fælles rejse? Vi har travlt, og derfor leder vi nu efter dig – vores nye Head of Operations

I Momentum har vi et klart mål om at reducere den globale C02-udledning betydeligt og på den mest bæredygtige måde. Med en innovativ tilgang går vi forrest og er en central spiller på markedet i overgangen fra fossil energi til rene energikilder som vind og sol.

Hvad bliver dine ansvarsområder?

Som Head of Operations har du det overordnede ansvar for Momentums drift af vindmøller og solanlæg under forvaltning – det drejer sig både om eksterne kunders aktiver og Momentums egen portefølje. Porteføljen dækker alle lande, hvor Momentum er tilstedeværende, hvilket pt. er Danmark, Tyskland, Sverige, England og Frankrig. Da Momentum planlægger fortsat vækst, er Head of Operations en vigtig brik i at udvikle Momentums strategi samt implementering af denne i afdelingen.

Head of Operations har det personalemæssige ansvar for afdelingens 8 medarbejdere. Medarbejdernes kundeporteføljer er fordelt på både private og institutionelle kunder, herunder Momentums egen portefølje. Du skal være med til at sikre, at medarbejderne forvalter deres portefølje af sol- og vindprojekter på bedst mulig måde, hvilket blandt andet indebærer følgende opgaver

  • At Momentums forretningside, koncepter og etik håndhæves
  • Optimering af de daglige processer og koordinering af opgaver
  • Rapportering af status på aktiviteter for afdelingens områder
  • Kontraktledelse (analyse, forhandling og indgåelse af aftaler)
  • Troubleshooting og fejlhåndtering i samarbejde med tekniske driftsledere
  • Rådgivning af kunder ift. projektoptimering og projektlivscyklus

Hvem er vi?

Vi er 140 dedikerede kollegaer fordelt i Roskilde, Bredebro, Balle og andre lokaliteter i Danmark og Tyskland. Du vil høre til i Operations, og du bliver en del af et team med dygtige, hjælpsomme og engagerede kollegaer. Din primære arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i Roskilde, men rejseaktivitet til vores andre kontorer i Danmark og Flensburg må forventes.

Momentum vil gerne være en bæredygtig arbejdsplads og har stor fokus på den personlige og faglige udvikling, fastholdelse og rummelighed af vores medarbejdere. Vi har frugt- og frokostordning, sundhedsforsikring samt fleksible arbejdstider med work-life-balance, hvor du har mulighed for to hjemmearbejdsdage om ugen.

”Som Head of Operations har du det overordnede ansvar for driften af vores vindmøller og solanlæg. Det er vores mission at sikre, at disse anlæg fungerer som pålidelige kilder til bæredygtig energi, der bidrager positivt til vores samfunds behov. Vi arbejder konstant på at optimere driften gennem effektiv vedligeholdelse, løbende overvågning og implementering af de nyeste teknologiske løsninger”, fortæller Martin Damsø Bruun, Head of Service and Operations.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en akademisk baggrund inden for områderne kommerciel, økonomi eller teknisk/naturvidenskabelig. Du har erfaring i at lede en afdeling med dygtige og kompetente medarbejdere og er vant til at opstille tydelige mål for din afdeling. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt evne til at opbygge og vedligeholde relationer på tværs af forskellige fagområder og niveauer i organisationen.

Desuden har du en stærk analytisk og problemløsende tilgang samt erfaring med at arbejde i en international kontekst. Erfaring fra lignende stillinger vil være en fordel.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vil du med på rejsen?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Detaljer

Ansøg før: 05.04.2024
Jobområde: Head of Operations
Ansættelse: Fuld tid