Jobbeskrivelse

Drømmer du om at være med til at udvikle den grønne omstilling? Og kan du se potentialet i at arbejde i en vækstvirksomhed, hvor forandringer er en hel naturlig del af din hverdag og vores fælles rejse? Vi har travlt, og derfor leder vi nu efter dig – vores nye indkøber i Momentum Energy Wind Service!

I Momentum har vi et klart mål om at reducere den globale C02-udledning betydeligt og på den mest bæredygtige måde. Med en innovativ tilgang går vi forrest og er en central spiller på markedet i overgangen fra fossil energi til rene energikilder som vind og sol.

Hvad bliver dine ansvarsområder?

Dit overordnede ansvar bliver at sikre, at langsigtede fremtidige indkøbsaftaler indgås, at nuværende leveringsaftaler overholdes, og at vores prisaftaler opdateres rettidigt. Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor have rig mulighed for at påvirke hverdagen og indholdet i stillingen.

Ud over det er dine arbejdsopgaver blandt andet

  • Daglige indkøb
  • Løbende opfølgning af vores leverandører
  • Lager indkøb- og varelager i samarbejde med lagerchef
  • Sikre tæt koordinering sammen med lager og serviceledere

Hvem er vi?

Vi er 140 dedikerede kollegaer fordelt i Roskilde, Bredebro, Balle og andre lokaliteter i Danmark og Tyskland. Du vil høre til i Serviceafdelingen, MEWS, og du bliver en del af et team med dygtige, hjælpsomme og engagerede kollegaer. Din primære arbejdsplads vil være på vores nye kontor i Balle uden for Grenaa, men en mindre rejseaktivitet til vores andre kontorer i Danmark må forventes.

Momentum vil gerne være en bæredygtig arbejdsplads og har stor fokus på den personlige og faglige udvikling, fastholdelse og rummelighed af vores medarbejdere. Vi har sundhedsforsikring samt fleksible arbejdstider med work-life-balance, hvor du har mulighed for op til to hjemmearbejdsdage om ugen.

”Vi skal ikke kun fokusere på at købe det billigste, men det, der giver mest værdi på lang sigt. Hver del og hver kontrakt er en brik i vores mission om at levere pålidelig og bæredygtig energi til samfundet. Vores indkøbsbeslutninger handler ikke bare om økonomi – de handler om at sikre kvalitet, pålidelighed og miljømæssig bæredygtighed i hvert trin af vores forsyningskæde”, fortæller Alan Hansen, Head of Service and Technical Management.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en baggrund som indkøber eventuelt med teknisk uddannelse. Du er faglig dygtig og har stor teknisk forståelse, ideelt fra lignede stilling inden for branchen eller tilsvarende.

Da vindmøllebranchen er underlagt strenge miljømæssige og regulative krav, er det vigtigt, at du har et godt kendskab til disse krav og kan sikre, at virksomhedens indkøb overholder dem. Ud over det besidder du selvfølgelig evnen til at forhandle og kan identificere og håndtere risici. Vi kommunikerer meget med vores interessenter og kollegaer internationalt, så det er et krav, at du har gode engelskkundskaber.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vil du med på rejsen?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Detaljer

Ansøg før: 19.03.2024
Arbejdssted: Jylland
Jobområde: Indkøber
Ansættelse: Fuld tid