Det er med stor glæde, vi kan oplyse, at Annette Nylander tiltræder som ny Group CFO for Momentum Energy Group A/S pr. 1. september 2024.

Annette indtræder samtidigt i den øverste koncernledelse som et vigtigt led i at styrke Momentum yderligere de kommende år, så vi er optimalt forberedte på den fortsatte kraftige vækst, som vi forventer.

Annette kommer fra lignende stillinger hos European Energy A/S (10 år) og Better Energy A/S (6 år) hvor hun succesfuldt var med til at tilføre kapitalressourcer og til at opbygge finansfunktionerne i begge virksomheder fra deres tidlige start.

Med en stærk teoretisk baggrund som økonom, en MBA indenfor innovation og forretningsudvikling og som en del af direktionen i to af Danmarks mest succesfulde internationale vækstvirksomheder inden for grøn energi, så glæder vi os selvsagt meget til at få Annette med ombord så vi kan fortsætte vores egen udvikling og opfylde vores egne drømme om fortsat at være en af Danmarks førende virksomheder inden for den grønne omstilling.

“Annette tiltræder på et tidspunkt, hvor Momentum koncernen netop har offentliggjort sin bedste Årsrapport for 2023 (se her) i selskabets historie, og hvor vi alle har gjort os umage for, at det er det stærkest mulige udgangspunkt Annette får, når hun tiltræder. Jeg er overbevist om, at hun med sin stærke baggrund som CFO kan tage Momentum til “next level” og sammen med virksomhedens ejere, ledelse og medarbejdere bidrage til, at Momentum får opfyldt sine store ambitioner”, udtaler CEO i Kim Madsen

For yderligere information kontakt CEO Kim Madsen på kim@momentumgreenenergy.com.

Om Momentum Energy Group:

Momentum Energy Group A/S er en international udvikler, forvalter, og investor inden for vind- og solenergi med hovedsæde i Roskilde. Momentum blev grundlagt af CEO Kim Madsen i 2005 og har over de senere år gennemgået en hastig udvikling til i dag at være en af de største og hurtigst vækstende ejere og forvaltere af især vindmøller men også solprojekter i Danmark. Udover hjemmemarkedet er Momentum også aktiv i Tyskland, Sverige, England og Frankrig.